FC Twente Nieuws

Groningen-fans geven kaartjes terug en komen niet naar Enschede

Groningen-fans geven kaartjes terug en komen niet naar Enschede

Eerder deze week ontstond er veel commotie toen de burgemeester van Enschede besloot om de autobuscombi om te zetten naar een verplichte buscombi voor de Groningen-supporters. Deze beslissing werd genomen op advies van de politie. Het nieuws kwam vijf dagen voor de aftrap van de wedstrijd en op het moment het uitvak bijna was uitverkocht.

Niet alleen kreeg de burgemeester kritiek van de Groningen-fans, maar ook van een deel van de Twente-supporters. De beslissing werd echter niet teruggedraaid en in Groningen werd alles op alles gezet om op het laatste moment nog voldoende bussen te regelen.

Dat laatste lukte, maar niet alle supporters die een kaartje hadden komen mee naar Enschede. 75 Groningen-fans hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het kaartje weer in te leveren. FC Groningen bood deze regeling aan nadat bekend werd dat de vervoersregeling werd aangepast. In totaal zullen er nu 850 supporters uit Groningen plaatsnemen in het uitvak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties