FC Twente Nieuws

Grootverdiener Tighadouini mag vertrekken van Spaanse werkgever

Grootverdiener Tighadouini mag vertrekken van Spaanse werkgever

Adnane Tighadouini mag vertrekken bij Malage CF. De buitenspeler is een van de grootverdieners bij de Andalusische club en drukt daarmee zwaar op de begroting. Een nieuwe huurdeal zit er niet in voor de Spanjaarden, meldt El Desmarque.

Er zou belangstelling zijn vanuit de Segunda Division (tweede niveau van Spanje, red.) voor de Marokkaan en ook vanuit het buitenland. Malaga viel net als FC Twente afgelopen seizoen van het hoogste podium en moet de kunsten volgend seizoen een divisie lager gaan vertonen.

[google]

Tighadouini werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Twente. In totaal kwam hij 27 maal in actie voor de Tukkers. Hierin scoorde hij twee keer en leverde hij twee assists af.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties