FC Twente Nieuws

Hake aast op revanche: "Daarna moet je snel de kop omzetten"

Hake aast op revanche: "Daarna moet je snel de kop omzetten"

FC Twente zal zich morgenavond in de derby tegen Heracles Almelo willen revancheren na de 3-1 nederlaag tegen Vitesse. Coach René Hake beseft ook dat niet alleen zijn ploeg, maar ook Heracles een valse start heeft gemaakt na de winterstop.

[google]De Almeloërs gingen afgelopen zaterdag met 1-4 onderuit tegen FC Groningen. "Dan staan er in ieder geval twee ploegen op het veld die revanche willen nemen", vertelt Hake op de officiële website van FC Twente. "Heracles is een strijdvaardige ploeg en zal getergd zijn, dat moeten wij vrijdag ook zijn. We hebben begin deze week de wedstrijd tegen Vitesse geëvalueerd. Het stond de spelers ook niet aan wat er tegen Vitesse gebeurd is, maar daarna moet je snel de kop omzetten en het in de volgende wedstrijd wel laten zien, die volgt gelukkig heel snel."

Tegen Heracles zullen Joachim Andersen en Stefan Thesker in het hart van de defensie beginnen, ten koste van Peet Bijen. "Peet heeft het voor de winterstop goed gedaan", vervolgt Hake. "Maar de laatste wedstrijden is hij ongelukkig geweest. Daarom vind ik deze keuze gerechtvaardigd", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties