FC Twente Nieuws

Heftig: Arnautovic moet twee maanden in quarantaine

Heftig: Arnautovic moet twee maanden in quarantaine

Voetballen in China is goed voor de bankrekening, maar daar blijft het op dit moment ook bij. Dit weet inmiddels ook voormalig FC Twente aanvaller Marko Arnautovic. De clubs en spelers hebben namelijk te horen gekregen dat ze maar liefst twee maanden in quarantaine moeten.

De nieuwe competitie had eigenlijk al op 22 februari van start moeten gaan, maar door de uitbraak van het coronavirus werd deze uitgesteld. Inmiddels is bekend dat de competitie op 25 juli alsnog van start gaat. Hierbij is bepaald dat de spelers en staf twee maanden in afzondering moeten leven om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Iedere club heeft een hotel toegewezen gekregen en zal in die stad de wedstrijden afwerken. Publiek is hierbij niet welkom. De spelers mogen allen het hotel uit om te trainen en om wedstrijden te spelen. Fysiek contact met de familie is uitgesloten.

[google]

"De spelers zijn enkele maanden volledig van de buitenwereld afgesloten", aldus de woordvoerder van de Chinese voetbalbond. "Dat is heel moeilijk. We hopen dat de faciliteiten in de hotels dusdanig worden aangepast, dat het allemaal te behappen blijft. Al die tijd vrouw en kinderen niet zien is niet fijn voor de voetballers. We moeten ze helpen daarmee op een juiste wijze om te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties