FC Twente Nieuws

Hengelman vindt nieuwe club en vertrekt naar Bulgarije

Hengelman vindt nieuwe club en vertrekt naar Bulgarije

Nick Hengelman heeft eindelijk een nieuwe club gevonden. De 31-jarige doelman zag zijn aflopende contract bij Ajax niet verlengd worden en was daarom per 1 juli van dit jaar werkloos. Nu bijna vier maanden verder is het hem alsnog gelukt.

De Glanerbrugger vertrekt naar het buitenland en gaat aan de slag bij het OFK Pirin. De club is afkomstig uit de stad Blagoëvgrad in Zuid-West Bulgarije op zo'n 20 kilomter van de grens met Noord-Macedonie.

OFK Pirin komt uit op het hoogste niveau van Bulgarije waar het terug is te vinden op de één na laatste plek op de ranglijst. Alleen FK Tsarsko Selo Sofia doet het slechter en is met twee punten minder de hekkensluiter.

CV Nick Hengelman

Hengelman begon in 2007 in de jeugdopleiding van FC Twente waarna hij tekende bij AGOVV, Heracles, Jong Vitesse, Achilles '29 en FC Oss. Ik 2016 keerde hij terug bij Jong FC Twente en een jaar later sloot hij aan bij het eerste."

"Zijn debuut bleef echter. In 2019 vertrok hij naar Ajax Cape Town en iets meer dan een jaar later naar Ajax. Na een jaar werd zijn contract niet verlengd en ging hij op zoek naar een nieuwe club. Hij leek neer te strijken in Duitsland, maar deze transfer ketste op het laatste moment af. Met OFK Pirin heeft Hengelman alsnog zijn gewenste transfer te pakken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties