FC Twente Nieuws

Heracles-supporters woest na afwijzen FC Twente-target Nico-Jan Hoogma

Heracles-supporters woest na afwijzen FC Twente-target Nico-Jan Hoogma

Niet voor de eerste keer dit seizoen is een deel van de supporters van Heracles boos op het bestuur. De eerste keer was de avond nadat Ray Vloet plots in mocht vallen, nadat hij een zwaar ongeval had veroorzaakt waarbij een kind om het leven kwam. Deze keer is het negeren van Nico-Jan Hoogma redenen.

De voormalig directeur van Heracles is momenteel nog directeur topvoetbal bij de KNVB, maar heeft besloten om daar te vertrekken. Hoogma wordt al enige tijd gelinkt aan FC Twente dat nog op zoek is naar een opvolger voor Paul van der Kraan. Hoogma zelf lijkt hier wel voor open te staan, hij wilde graag een bakje koffie komen drinken in de Grolsch Veste.

"Ik sta open voor een terugkeer naar Heracles. Het is absoluut niet zo dat ik na 4,5 jaar KNVB naar een club met meer status dan Heracles wil. Zo sta ik er niet in", aldus Hoogma in gesprek met Henk van Schuppen van de Tubantia.

De supporters en sponsoren zijn enthousiast, maar dat geldt niet voor Heracles-voorzitter Hans Bredewoud. Hij zou Hoogma hebben laten weten dat een terugkeer bij Heracles er niet in zit. Nieuws waar de Heracles-supporters duidelijk niet blij mee zijn.

Afgelopen nacht werd er door de supportersvereniging Vak'74 een spandoek aan het stadion gehangen met de tekst: in een seizoen waarin het bestuur zich veelal blameert, wordt nu zelfs Nico-Jan Hoogma afgeserveerd. Eerder dit seizoen hing er ook al een spandoek in het stadion met de niets onthullende tekst: pak jullie verantwoordelijkheid, neem afscheid.

Of Hoogma heeft gesproken met FC Twente of Heracles, houdt hij in het midden. "Het is bekend dat ik per 1 juli stop bij de KNVB. Dan melden clubs zich en willen ze met je praten. Ik ga in deze fase niet in op gesprekken, met wie ik koffie heb gedronken en wat er is besproken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties