FC Twente Nieuws

"Het draagvlak van Van Leeuwen begint langzaamaan af te brokkelen"

"Het draagvlak van Van Leeuwen begint langzaamaan af te brokkelen"

Vrijdagavond zijn de 'Noabers' en de directie van FC Twente met elkaar in gesprek gegaan over de huidige stand van zaken. Volgens clubwatcher Tijmen van Wissing heeft technisch directeur Ted van Leeuwen een flinke oorwassing gekregen van de investeerdersgroep.

"Hij is natuurlijk al niet van zo'n setting, en werd toch wel van repliek gediend door de geldschieters van FC Twente", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Hij had niet overal een pasklaar antwoord op. Ook Van der Kraan is aan de tand gevoeld over de jeugdopleiding. Maar het draagvlak van Van Leeuwen begint langzaamaan toch af te brokkelen."

Bovendien werd onlangs bekend dat FC Twente met Heracles Almelo een samenwerking willen aangaan met betrekking tot de jeugdopleiding. "Ik kan niet in de portemonnee van FC Twente kijken. Ze hebben echt de tering naar de nering moeten zetten. Maar om nou met minder geld een samenwerking aan te gaan, vind ik toch wel het meest vreemd", aldus Van Wissing.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties