FC Twente Nieuws

Het dreigde fout te gaan: "Vader Drommel sloeg vorige week met de vuist op tafel"

Het dreigde fout te gaan: "Vader Drommel sloeg vorige week met de vuist op tafel"

Een paar weken geleden bereikte Drommel een persoonlijk akkoord met PSV. Terwijl Drommel relatief snel een overeenkomst sloot met PSV was dit voor FC Twente anders. Jan Streuer gaf niet gemakkelijk toe in de onderhandelingen, en dit heeft de nodige tijd gekost.

Dit tot grote frustratie van vader Drommel. Piet Drommel was er vorige week namelijk helemaal klaar mee. "Vader Drommel sloeg vorige week met de vuist op tafel. Piet Drommel was er helemaal klaar mee dat er na weken van onderhandelen nog altijd geen zicht was op een goede afloop. De transfer zat muurvast en omdat PSV en FC Twente geen krimp gaven, zag hij langzaam maar zeker een droomtransfer voor zijn zoon in rook opgaan", zo schrijft Leon ten Voorde in de TC Tubantia.

In een boze bui zou al geroepen zijn dat de stekker er na het weekend uit zou gaan. De goalie zou dan 'gewoon' in Enschede blijven. Het kamp Drommel besefte nu dat zij de sleutel in handen hadden. Als Drommel af zou zien van zijn doorverkooppercentage zouden de onderhandelingen weer een kans van slagen hebben. Sterker nog, beide clubs zijn uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen. En dat mede doordat Drommel zijn doorverkooppercentage niet hoeft te hebben.

"Joël verdient groot respect", vertelt Streuer aan Ten Voorde. "Joël heeft zijn percentage laten vallen en dat heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat we tot een akkoord zijn gekomen. Er zijn maar weinig spelers die dit zouden doen", besluit de technisch-directeur in de TC Tubantia.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties