FC Twente Nieuws

"Het is nu tijd om het echt negentig minuten te laten zien"

"Het is nu tijd om het echt negentig minuten te laten zien"

Stefan Thesker keerde afgelopen zomer definitief terug bij FC Twente. Na afgelopen seizoen al een halfjaar te zijn gehuurd van Greuther Fürth, kon de Enschedese club de Duitse verdediger afgelopen zomer voor een schappelijk prijsje overnemen. Toch kende Thesker niet een heel gelukkig halfjaar bij de Enschedeërs. De verdediger kreeg nog voor zijn debuut te horen dat hij teelbalkanker had.

"Als je hoort dat je zo'n ziekte hebt, is dat echt erg", blikt de 25-jarige verdediger in gesprek met FOX Sports terug. "Ik heb nog een beetje geluk gehad qua type. Maar je beseft nu wel wat meer wat belangrijk is en wat niet belangrijk is, maar voor de rest gaat het gewoon verder zoals altijd. Eigenlijk wil ik het er helemaal niet meer over hebben, want het is verleden tijd. Ik heb daar ook helemaal geen gedachten meer over. Ik ben nu gewoon weer gezond", aldus Thesker.

Doordat er lange tijd onduidelijkheid was over de toekomst van FC Twente kwamen bepaalde dingen pas laat op gang. Mede daarom heeft de ploeg nog tijd nodig om echt 'Eredivisie-klaar' te zijn, beseft ook de nieuwe aanvoerder. "Voor ons is het gevoel nog een beetje alsof we nog in de voorbereiding zitten, want een aantal jongens zijn pas een week of een paar dagen bij ons", geeft hij toe. "We moeten elkaar nog een beetje vinden, maar we maken elke wedstrijd stappen. Nu is het tijd om het echt negentig minuten te laten zien."

Nu alles definitief achter de rug is kan de blik eindelijk vooruit bij FC Twente. "Je ziet nu dat die negatieve dingen een beetje verleden tijd zijn. Al voelen de mensen op kantoor nog wel die negatieve dingen, maar wij zijn op het veld alleen maar bezig met vooruitkijken", besluit Thesker. [google]

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties