FC Twente Nieuws

“Het wordt een moeilijke wedstrijd, FC Twente is een sterke tegenstander"

“Het wordt een moeilijke wedstrijd, FC Twente is een sterke tegenstander"

FC Twente gaat zondag op bezoek bij Vitesse. Beide ploegen zitten in een mindere periode. FC Twente wist in de eredivisie al zes wedstrijden op rij niet meer te winnen en Vitesse drie. Toch hadden de Arnhemmers eerder deze week een kleine opsteker in de KNVB beker. De ploeg van Thomas Letsch won nipt met 1-0 van Excelsior.

Het is een overwinning die de ploeg goed heeft gedaan zo laat Letsch vandaag weten op de clubwebsite van Vitesse. “Deze overwinning geeft ons zeker weer het nodige zelfvertrouwen nadat we de laatste wedstrijden niet de resultaten hebben gehaald die we wel graag wilden. Zondag tegen FC Twente willen we weer dominant zijn en de drie punten pakken."

De Noor Sondre Tronstad was er tegen Excelsior niet bij, maar de verwachting is dat hij tegen FC Twente weer in de basis start. Hij verwacht een lastige wedstrijd tegen de Tukkers.

“Het wordt een moeilijke wedstrijd, FC Twente is een sterke tegenstander. Maar wij moeten in onszelf geloven. Geloof houden in de vele goede wedstrijden die we dit seizoen al gespeeld hebben en daar zondag een vervolg aan geven", besluit hij op de website van Vitesse.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties