FC Twente Nieuws

Hilarisch! 'Adriaanse haalde me terug van FC Twente omdat hij mijn moeder miste'

Hilarisch! 'Adriaanse haalde me terug van FC Twente omdat hij mijn moeder miste'

Kik Pierie was te gast in de auto van Andy van der Meyde voor zijn tv-programma 'Bij Andy in de auto'. Net als Pierie werd ook hij door Ajax een jaar verhuurd aan FC Twente. Na een jaar werd hij teruggehaald door Co Adriaanse. Volgens Van der Meyde was dat niet om zijn voetbalkwaliteiten.

"Ik heb hier ook gewoond. Ik heb hier ook gespeeld en heb hier een mooie tijd gehad. Een jaartje, ik was ook verhuurd door Ajax. Maar FC Twente is echt een goede club hoor. Na dat jaar moest ik terug naar Ajax. Ik moest terug want ik speelde goed bij FC Twente en ik had nog een contract bij Ajax voor drie jaar."

"Adriaanse was toen trainer en die was gek van mijn moeder", vervolgt hij met een grote grijns op zijn gezicht. "Die miste mijn moeder en heeft me daarom teruggehaald. Niet omdat ik kon voetballen want hij dacht: ik wil die moeder gewoon zien."

"Ik had een hele knappe moeder, maar nu niet meer", vervolgt hij gierend van het lachen. "Als je haar nu ziet… Dat is afgelopen. Geen tanden in de mond meer. Oh, als mijn moeder dit ziet jongen", besluit hij gal grappend het onderwerp.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties