FC Twente Nieuws

Holla teleurgesteld na bekernederlaag: "We kwamen overal te laat"

Holla teleurgesteld na bekernederlaag: "We kwamen overal te laat"

FC Twente wist zich woensdagavond niet te plaatsen voor de finale van de KNVB Beker. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek speelde op bezoek bij AZ, waar het met 4-0 onderuit ging.

[google]"Ik denk dat we aan het begin van de tweede helft het overwicht hadden, maar verder kwamen we er niet echt aan te pas", vertelt aanvoerder Danny Holla na afloop tegenover FOX Sports. "In de eerste helft speelden we compact. We zetten op een gegeven moment te weinig druk op de tegenstander en kwamen overal te laat."

"In de tweede helft hebben we geprobeerd de schade te herstellen, maar toen viel de 2-0", vervolgt Holla. "We twijfelden te veel en zakten ver in. Daar maakte AZ gebruik van. Toen was het zaak om een duidelijk signaal af te geven over wat we verder zouden gaan doen. We wilden zoveel mogelijk vooruit gaan voetballen, alleen werd het toen 3-0 en zelfs 4-0", aldus Holla.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties