FC Twente Nieuws

Hölscher duikt op bij Oostenrijkse koploper SK Austria Klagenfurt

Hölscher duikt op bij Oostenrijkse koploper SK Austria Klagenfurt

Tim Hölscher is één van de vele spelers die afgelopen zomer vertrokken bij FC Twente. Net als de eerste periode werd ook de tweede periode bij FC Twente geen succes. Hij is nog altijd op zoek naar een nieuwe club en is nu opgedoken in Oostenrijk.

De middenvelder krijgt de kans zich in de kijker te spelen bij Austria Klagenfurt dat uitkomt in de 2. Liga, het Oostenrijkse tweede niveau. De ploeg is het seizoen goed gestart en is met drie winstpartijen en twee gelijke spelen de ongeslagen koploper.

"We zijn zeer tevreden met onze huidige selectie en volledig overtuigd van de kwaliteiten van het team. Nu heeft zich de optie voorgedaan dat Tim bij ons meetraint en we beide een beeld van elkaar kunnen schetsen", aldus technisch directeur Matthias Imhof.

SK Austria Klagenfurt is een jonge club die werd opgericht in 2007. De club werd pas opgenomen in de Oostenrijkse voetbalpiramide na een fusie met SC St. Stefan im Lavanttal in 2010. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Wörthersee stadion met een capaciteit van 32.000 plekken. Uitverkocht is het echter nooit. De club trekt gemiddeld zo'n 1.200 toeschouwers per wedstrijd.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties