FC Twente Nieuws

Hoofdsponsor Pure Energie geeft shirtruimte op voor deal met TOTO

Hoofdsponsor Pure Energie geeft shirtruimte op voor deal met TOTO

FC Twente heeft vandaag een driejarige overeenkomst getekend met TOTO. Het gokbedrijf krijgt een plekje op de mouw van het shirt van FC Twente en zal de club twee tot drie ton per jaar op gaan leveren. Om de deal rond te maken had FC Twente wel de toestemming nodig van hoofdsponsor Pure Energie.

De groene energieleverancier is hoofdsponsor van de club uit Enschede en bepaalt wat wel en niet op het shirt mag komen te staan. Er moest dus eerst overleg plaatsvinden met Pure Energie alvorens er een deal met TOTO kon worden gemaakt.

Pure Energie heeft besloten om zich coulant op te stellen richting de club die het geld goed kan gebruiken. "We kunnen FC Twente helpen door onze positie op de mouw vrij te geven", aldus Marcel Bovenmars, directeur Pure Energie.

[google]

"Met TOTO heeft FC Twente een extra sponsor die de financiële mogelijkheden van de club verruimt. We zijn niet alleen sponsor, maar ook fan van de club. Daarom hebben we dit in overleg met de club mogelijk gemaakt."

Een schitterend gebaar van Pure Energie en de club is dan ook dankbaar. "We zijn hoofdsponsor Pure Energie dankbaar dat zij de positie op de mouw beschikbaar stelt voor het partnership met TOTO", aldus Paul van der Kraan op de clubwebsite.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties