FC Twente Nieuws

Hoofdtrainer De Pauw verlaat FC Twente Vrouwen na slechts één seizoen

Hoofdtrainer De Pauw verlaat FC Twente Vrouwen na slechts één seizoen

Robert de Pauw vertrekt na dit seizoen als trainer van FC Twente Vrouwen. Zodoende blijft de samenwerking beperkt tot één jaar. Met de hoofdtrainer vertrekt ook assistent Carin Bakhuis na het einde van dit competitiejaar.

Technisch Manager René Roord verklaart waarom beide partijen op deze beslissing uitgekomen zijn. "We hebben met elkaar het lopende seizoen geëvalueerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat er niet is uitgekomen wat we er gezamenlijk van verwacht hadden. Daarom hebben we besloten het aflopende contract na dit seizoen niet te verlengen", aldus Roord op de clubsite.

Ook de oefenmeester zelf doet zijn verhaal. "We hebben vorig jaar afgesproken dat ik voor een jaar zou tekenen en dat er in de winterstop een evaluatie plaats zou vinden", begint De Pauw. "Tijdens dit gesprek hebben we gekeken of de verwachtingen die we vooraf van elkaar hadden uit zijn gekomen, dit is niet helemaal het geval."

De conclusie is daarom simpel. "Daarom is het beter om het bij een seizoen te houden. Voor de tweede seizoenshelft hebben we als ploeg nog diverse ambities en doelstellingen. We strijden mee om de prijzen en willen het seizoen met mooie successen afsluiten", besluit de coach van de Tukkers.

Tot het einde van het seizoen zal het vizier op scherp moeten blijven staan. Na twaalf speelronden staat FC Twente Vrouwen tweede, op één punt achterstand van koploper Ajax. De Pauw kan zijn tijd bij de Enschedeërs dus nog in stijl af gaan sluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties