FC Twente Nieuws

"Hoorde van mensen die de beelden hebben gezien dat het een vrij zware straf was"

"Hoorde van mensen die de beelden hebben gezien dat het een vrij zware straf was"

Jong FC Twente heeft net als het eerste elftal moeite met het winnen van uitwedstrijden. De ploeg van Dennis Demmers keerde dit seizoen nog maar twee keer terug naar Enschede met de volle buit. Dit was tegen Magreb '90 en Jong FC Volendam. Ook afgelopen weekend ging het weer mis. Deze keer op bezoek bij ONS Sneek.

In de eerste helft zag het er veelbelovend uit. Jong FC Twente knokte zich terug na een 1-0 achterstand tot 2-1, maar kon niet voorkomen dat de stand nog voor de thee gelijk werd getrokken. “We hadden aangegeven dat Sneek meteen druk zou zetten en hadden de spelers verteld hoe daar mee om te gaan", zo laat Demmers na de wedstrijd weten op de clubwebsite. "Toch werden er veel korte ballen gespeeld, waardoor we vol in de duels kwamen en het de eerste tien minuten stormde richting ons doel. Na een ingooi maken we een persoonlijke fout, staat de keeper niet goed en komen we op achterstand.”

"We hebben de kop niet laten hangen. Marko Kvasina maakte gelijk, waarna Ryan Trotman ons op voorsprong bracht. De 2-2 geven we ook weer zelf weg, maar nog voor rust kregen we een grote kans en raken we zelf twee keer de paal.”

[google]Na rust kreeg Jong FC Twente een tegenvaller te verwerken toen Laukart al na twee minuten de rode kaart werd getoond. "Ik heb zelf niet goed gezien wat er gebeurde, maar hoorde van mensen die de beelden hebben gezien dat het een vrij zware straf was. Kort daarna komt Sneek op 3-2. Daarom besloot ik om achterin een-tegen-een te gaan spelen en een extra spits in te brengen. Daarmee wilden we de druk verleggen en proberen terug in de wedstrijd te komen. Dan weet je dat Sneek ook meer ruimte gaat krijgen en daar profiteerden ze van.”

Na 20 wedstrijden is Jong FC Twente terug te vinden op een zeer teleurstellende 13e plek op de ranglijst met 25 punten uit 20 wedstrijden. Promotie naar de tweede divisie kan de ploeg dit seizoen definitief vergeten. Het enige doel is om nu weg te blijven uit de gevarenzone. Voor de stand, klik hier.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties