FC Twente Nieuws

In beeld | Gelach op laatste training voor winterstop: "Jij met die lange benen van je!"

In beeld | Gelach op laatste training voor winterstop: "Jij met die lange benen van je!"

FC Twente trainde donderdag voor de laatste keer voorafgaand aan de winterstop. De ploeg van trainer Ron Jans gaat vrijdag voor FC Twentes laatste eredivisiewedstrijd van 2022 op bezoek bij Sparta Rotterdam. Daarna hebben de spelers even vakantie. Op vrijdag 6 januari 2023 zal de ploeg er weer moeten staan voor de hervatting de competitie, thuis tegen FC Emmen.

Vanochtend werd de afsluitende training ter voorbereiding op Sparta-uit afgewerkt. Hierbij werd er gelachen tijdens de rondo en werd Michel Vlap op een grappige manier geïrriteerd door Lars Unnerstall. De doelman stond in het midden van de rondo en onderschepte met zijn 1,98 meter de bal. "Jij met die lange benen van je!", zei Vlap tegen hem. Daarnaast gingen de spelers nog helemaal stuk toen Mees Hilgers op de grond belandde. Bekijk de grappige momenten en het beeldverslag van de training hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties