FC Twente Nieuws

In beeld: Sadílek keert terug bij eerste groepstraining tweede seizoenshelft

In beeld: Sadílek keert terug bij eerste groepstraining tweede seizoenshelft

FC Twente trainde woensdag voor het eerst sinds de winterstop weer. Na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam op 11 november hadden de spelers en technische staf van FC Twente vakantie. Woensdag (30 november) is de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Middenvelder Michal Sadílek was daarbij aanwezig.

Sadílek raakte eind augustus geblesseerd aan de lies, waardoor hij er een tijdje uitlag. Van deze blessure is hij allang weer hersteld. Hij kreeg echter ook last van oorsuizen, waardoor hij de afgelopen tijd niet in actie kon komen. Vlak voor de winterstop trainde hij wel al een keer mee met de groep en bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles zat hij bij de wedstrijdselectie. Daarna bleek het echter toch niet zo goed te gaan met Sadílek als verwacht en werd besloten hem weer rust te geven.

Al snel na de eerste training speelt FC Twente een oefenwedstrijd. Deze wordt aankomende zaterdag (3 december) afgewerkt in Almere tegen Almere City FC. Bij deze wedstrijd zijn uitsupporters welkom. Kaarten zijn nog altijd te koop. Wees er snel bij, want donderdag om 12:00 uur sluit de kaartverkoop.

Ook zijn er nog altijd tickets beschikbaar voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in De Grolsch Veste, die op zaterdag 10 december afgewerkt zal worden. Twee dagen later reist FC Twente af naar Costa Rica, om daar een trainingskamp af te werken en op zaterdag 17 december om 23:00 uur de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz te spelen. Op 22 december keren de Tukkers weer terug naar Nederland en op vrijdag 6 januari wordt de eredivisie weer hervat met FC Twente - FC Emmen.

Bestel hier kaarten voor Almere City FC-uit (zaterdag 3 december 13:30 uur).

Bestel hier kaarten voor Sparta Rotterdam-thuis (zaterdag 10 december 17:00 uur).

Training in beeld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties