FC Twente Nieuws

Indonesische pers: 'Bondscoach wil Hilgers toevoegen aan de selectie'

Indonesische pers: 'Bondscoach wil Hilgers toevoegen aan de selectie'

Mees Hilgers beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij FC Twente. Sinds de centrumverdediger een basisplaats in het elftal van Ron Jans heeft weten te veroveren, is de Indonesische geruchtenmolen gaan draaien. Nu heeft ook de bondscoach van het land zich ermee bemoeid.

Volgens Extra Time wil bondscoach Shin Tae-yong vier 'buitenlanders' aan zijn selectie toe gaan voegen. Tot deze vier namen behoort ook de naam Hilgers, die zodoende erg dichtbij een oproep voor de nationale ploeg lijkt te zijn gekomen.

De verdediger van de Tukkers staat er zeer waarschijnlijk voor open om voor het Indonesische elftal uit te komen. Eerder dit jaar zou hij al meegaan op trainingskamp met de onder19. Dit ging echter niet door vanwege het coronavirus. Ook linkte zijn zaakwaarnemer hem via Instagram al aan de Indonesische voetbalbond.

Mocht de oproep er daadwerkelijk gaan komen, kan het zomaar zo zijn dat Hilgers zijn entree samen met twee andere Nederlandse Indonesiërs gaat maken. De bondscoach zou namelijk ook Kevin Diks en Sandy Walsh aan zijn selectie toe willen voegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties