FC Twente Nieuws

Internationaal debuut blijft uit voor door pech achtervolgde Richard Jensen

Internationaal debuut blijft uit voor door pech achtervolgde Richard Jensen

Het zit Richard Jensen allesbehalve mee. De voormalig FC Twente-verdediger kreeg voor het eerst een oproep van de bondscoach van Finland. In zijn hoofd zal hij zijn debuut al hebben gemaakt, maar zijn werkelijke debuut moet hij nog even uitstellen. Hij heeft noodgedwongen af moeten zeggen.

Afgelopen vrijdag moest de 26-jarige verdediger noodgedwongen het veld verlaten na een tik op zijn neus. Deze zorgde voor een bloedneus, maar die stopte vervolgens niet met bloeden.

Onderzoek wees vervolgens uit dat Jensen zijn neus had gebroken. Dit uitgerekend in de eerste wedstrijd na zijn coronabesmetting en de wedstrijd voor zijn eerste interlandperiode bij Finland.

Blessures blijven Jensen achtervolgen tijdens zijn loopbaan. Vanaf zijn periode bij Roda JC lag hij er al meerdere keren langdurig uit. Komende zomer loopt zijn contract af en de vraag is waar zijn toekomst ligt. Roda JC wil haar aanvoerder graag behouden, maar de speler heeft nog geen uitsluitsel gegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties