FC Twente Nieuws

Is Ola John nu wél klaar voor terugkeer bij FC Twente?

Is Ola John nu wél klaar voor terugkeer bij FC Twente?

Komende zomer zal er weer een ware leegloop plaatsvinden bij FC Twente. De huurlingen zullen waarschijnlijk allemaal weer vertrekken al hebben FC Twente en Cerny de intentie uitgesproken om met elkaar door te willen. Echter zal de Tsjech waarschijnlijk pas in november weer inzetbaar zijn.

Narsingh zal terugkeren naar Feyenoord waar hij een salaris opstrijkt van zo'n 1,2 miljoen euro. De aanvaller definitief vastleggen lijkt dan ook een Utopie. Houdt Jans enkel Menig, Van Leeuwen en Rots nog over.

Eén van de spelers die afgelopen seizoen aan FC Twente werd gelinkt is Ola John. Streuer durfde het niet aan en John kreeg de kans bij RKC Waalwijk waar hij nu in het bezit is van een aflopende verbintenis.

Uitgerekend in de Grolsch Veste tegen zijn oud-werkgever FC Twente liet John zijn voeten spreken en ook afgelopen weekend was hij belangrijk voor de Waalwijkers in de thuiswedstrijd tegen Heracles. Supporters vragen zich af of hij eventueel weer op het lijstje staat bij Jan Streuer. Volgens Ten Voorde is dat nog iets te vroeg.

[google]

"Die is een tijdje geblesseerd geweest en dat hangt toch wel een beetje om hem heen", zo vertelt de clubwatcher tijdens de uitzending van De Ballen Verstand. "Hij geeft mij nog niet het stabiele vertrouwen waardoor ik tegen FC Twente zou zeggen: volgend jaar heb je buitenspelers nodig, haal Ola John. Daar moet hij nog wel iets meer voor laten zien en ook over een langere periode."


[totalpoll id="166327"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties