FC Twente Nieuws

Jacobs trots op resultaat: "Ik merkte bij de club een enorme ontlading"

Jacobs trots op resultaat: "Ik merkte bij de club een enorme ontlading"

Onno Jacobs kan met gemengde gevoelens terugkijken op 2016. De oud-directeur van FC Twente doorstond in zijn kort maar krachtige tijd bij de club veel hectiek, maar kan 2017 toch met opgeheven hoofd instappen.

[google]"Ik begon op 11 januari en zat binnen een week in een heksenketel die nog niet ontploft was", blikt Jacobs terug tegenover FOX Sports. "Ik wist dat het een hele uitdagende opdracht was, maar ik had niet kunnen voorzien dat ik als aanvoerder van het 'crisisteam' moest fungeren. Ik heb het ook niet alleen gedaan, want ik heb een goed team om me heen kunnen verzamelen. Uiteindelijk zijn we door diepe dalen gegaan, maar op 17 juni kwam het moment van victorie. De opluchting was enorm, ook bij mij. Ik vond dat FC Twente schoon schip had gemaakt."

Het moment dat de club hoorde dat ze haar licentie behield, was volgens Jacobs onbeschrijfelijk. "Ik merkte bij het personeel een enorme ontlading", vervolgt Jacobs. "Mensen die ik vijf à zes maanden nauwelijks gesproken had, huilden tranen van geluk. Het was een ongelofelijke uitbarsting van emotie. Ik heb het kampioenschap hier nooit meegemaakt, maar ik hoorde van mijn collega's dat het gevoel van deze overwinning zóveel beter voelde dan de landstitel. Ik heb een gevoel van trots over wat ik uiteindelijk heb gedaan en wat we bereikt hebben. Het resultaat is goed, dus wat dat betreft heb ik een voldaan gevoel", besluit hij trots.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties