FC Twente Nieuws

Jans: "Ik zou echt een seizoenkaart kopen voor volgend seizoen"

Jans: "Ik zou echt een seizoenkaart kopen voor volgend seizoen"

Over enkele weken begint bij FC Twente de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022. Na de nederlaag tegen Fortuna Sittard waren de supporters boos en waren er zelfs supporters die twijfelen om hun jaarkaart te verlengen. Jans doet een oproep aan de supporters om hun jaarkaart, ook na een reeks mindere resultaten, gewoon te verlengen.

"Ik zou echt een seizoenkaart kopen voor volgend seizoen. Wij kunnen hier weer lessen uit trekken. We hebben ook hele goede dingen gedaan en ik denk dat er ook voor de club een aantal hele goede ontwikkelingen zijn. Dan heb ik het met name over de rust binnen de club en het opendoen van de deur van de opleiding. Dus koop een seizoenkaart."

[google]

"Ik ben ook nooit een zwevende kiezer", zo vervolgt hij in gesprek met 1Twente. "Ik ben hartstikke trouw en heel veel supporters van FC Twente hebben dat ook." Het verlengen zou niet af moeten hangen van een slechte reeks. "Het gaat er meer om dat wij laten zien dat wij willen knokken voor deze club en het team."

Ook is er een stukje eigenbelang voor de enthousiaste Jans. "Ze moeten echt een seizoenkaart kopen want ik wil het echt een keer meemaken dat die Grolsch Veste helemaal uitverkocht is. Het publiek erachter, wij opgezweept een goede wedstrijd spelen en een overwinning behalen. Dat zal toekomstmuziek zijn. Zo snel mogelijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties