FC Twente Nieuws

Jans nodigde geblesseerden uit voor een etentje: "Dat hebben we gedaan"

Jans nodigde geblesseerden uit voor een etentje: "Dat hebben we gedaan"

Eind vorig jaar schoven Jody Lukoki, Vaclav Cerny en Kik Pierie gebroederlijk aan in huize Jans. De leden van de ziekenboeg werden bij de hoofdtrainer uitgenodigd voor een etentje met als toetje de wedstrijd tussen Ajax en Dortmund. Het tekent de werkwijze van de oefenmeester.

Jans deed veel om de binding met die spelers te behouden, maar in zijn eigen ogen nog niet genoeg. "Ik belde ze, ik vroeg ze om op de club te komen om even een kopje koffie te drinken. Toch dacht ik: het is niet genoeg. Het was toen Dortmund-Ajax en toen heb ik gevraagd of ze bij ons wilden komen eten."

Zodoende kwam er niet alleen een gezellig avondje, maar ook een mogelijkheid voor de spelers om hun hart echt eens te luchten. "Dat hebben we gedaan, maar ook met de bedoeling om Jody eens te laten vertellen waar hij tegenaan loopt in de revalidatie, datzelfde met Vaclav en Kik. Zo hebben ze ook heel veel aan elkaar. Ze slepen elkaar er enorm doorheen."

Op het avondje werd door iedereen de uitslag van de wedstrijd voorspeld, de winnaar was uiteindelijk een onverwachte. "We hebben een potje gemaakt over de uitslag van Dortmund - Ajax. Dat potje werd gewonnen door Marjon, mijn vrouw", besluit Jans het onderwerp lachend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties