FC Twente Nieuws

Jans over eerste seizoenshelft: "Vanaf dag één was het geweldig"

Jans over eerste seizoenshelft: "Vanaf dag één was het geweldig"

Ron Jans heeft een verassend goede eerste seizoenshelft achter de rug als trainer van FC Twente. De coach staat met zijn ploeg zevende en boekte mooie resultaten tegen PSV, Ajax en Feyenoord. Jans blikt bij 1Twente Enschede terug op de eerste seizoenshelft.

De goede eerste seizoenshelft eindigde voor Jans in mineur, er werd namelijk verloren van Sparta. "Één dag na de wedstrijd zit dat nog wel in je. Maar je moet jezelf en je familie ook een plezier doen. Je kunt er niet in blijven hangen, je moet door. Maar het was wel een wedstrijd met heel weinig lichtpunten", aldus Jans in gesprek met 1Twente Enschede.

Toch is de hoofdtrainer tevreden over de eerste seizoenshelft, die hij begon zonder voltallige selectie. Wel is hij positief over het begin in Enschede. "Vanaf dag één was het geweldig, we hebben heel snel de staf samengesteld. Daar heb je zelf zo'n grote stem in gehad. Dan de selectie die op pijl kwam en in de voorbereiding zag je al dingen groeien voor wat betreft hoe we wilden spelen."

Het wapen van de Tukkers was de eerste seizoenshelft het vroege opjagen van de tegenstander. Sparta maakte dit voor FC Twente onmogelijk, dit leverde de Rotterdammers een overwinning op. De toekomstige tegenstanders van FC Twente zullen dit ook gezien hebben. Toch denkt Jans niet dat zij het spel van Sparta klakkeloos zullen overnemen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties