FC Twente Nieuws

Jans over Fortuna: "Kunnen eigenlijk alleen maar winst boeken"

Jans over Fortuna: "Kunnen eigenlijk alleen maar winst boeken"

FC Twente neemt het komende zondag op tegen Fortuna Sittard. Slechts drie dagen eerder werd er met 4-1 in eigen huis gewonnen van FK Cukaricki. De wedstrijd begon niet zo goed als de eindstand doet vermoeden. De Tukkers hadden de nodige moeite met het aanvallende spel van de Serven.

“Vooraf hadden we er rekening mee gehouden dat zij vol op de aanval zouden gaan en de wedstrijd wilden beginnen zoals zij dat in de tweede helft in Belgrado deden. Dat bleek inderdaad het geval. We hadden daar het eerste kwartier duidelijk moeite mee. Na de 0-1 dreigde zelfs nog even een grotere achterstand”, aldus Jans op de website van FC Twente.

“Na de treffer van Robin Pröpper kregen we grip op de wedstrijd en zijn we niet meer in de problemen geweest. Het was een mooie avond met een fantastisch publiek. De supporters hebben de ploeg geweldig ondersteund.” Komende donderdag gaan de supporters van FC Twente de ploeg aanmoedigen in Italië. Maar eerst de wedstrijd tegen Fortuna.

“Tegen Fortuna kunnen we eigenlijk alleen maar winst boeken. Het is de enige ploeg waarvan we vorig seizoen tweemaal hebben verloren. Aan ons de taak iets recht te zetten. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd. Zij kunnen goed op resultaat spelen. Dat hebben ze vorige week tegen Ajax laten zien. Daarnaast beschikken ze over het fenomeen Burak Yilmaz.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties