FC Twente Nieuws

Jansen trefzeker: "Je moet je laten zien in iedere minuut die je speelt"

Jansen trefzeker: "Je moet je laten zien in iedere minuut die je speelt"

Het Nederlands vrouwenelftal won afgelopen woensdag met 1-0 van China. In de eerste groepswedstrijd van de Algarve Cup was FC Twente-aanvalster Renate Jansen goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

[google]"Dit is zeker een lekker begin", vertelt Jansen tegenover OnsOranje. "Gelijk in de eerste wedstrijd drie punten. Je moet je in iedere minuut die je speelt laten zien. In aanloop naar het EK moet je goed je best doen en voor mijn gevoel heb ik een goede wedstrijd gespeeld.

Aankomende speelt Nederland het EK Vrouwenvoetbal 2017, dus biedt de Algarve Cup mogelijkheden voor de ploeg om zich goed voor te bereiden. "We spelen nu in de poule tegen China, Australië en Zweden", vult bondscoach Sarina Wiegman aan. "Dat zijn toplanden, precies wat we willen. Straks op het EK moeten we ook tegen toplanden presteren. Dit is tevens een mooie week om dingen uit te proberen, zoals alle speelsters die mee zijn in actie laten komen. Daardoor kan iedereen zich bewijzen", aldus Wiegman.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties