FC Twente Nieuws

Janssen en Ter Avest missen weerzien met FC Twente

Janssen en Ter Avest missen weerzien met FC Twente

Woensdagavond sluiten FC Utrecht en FC Twente de avond af met een directe confrontatie in de Utrechtse Galgenwaard. Bij de thuisploeg staan vier spelers onder contract die in het verleden ook het shirt van FC Twente droegen. Twee van hen zijn donderdag niet inzetbaar.

Het gaat om Hidde ter Avest, Willem Janssen, Adam Maher en Benaissa Benamar. Laatstgenoemde is fit, maar behoort niet tot de basiskrachten. Adam Maher is wel een vaste basisspeler en speelde een half jaar als huurling voor FC Twente in het jaar dat de ploeg degradeerde.

Hidde ter Avest is niet voldoende hersteld nadat hij afgelopen weekend een bal tegen zijn hoofd kreeg in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Willem Janssen is op zijn beurt geschorst.

Het wordt een interessant duel want de thuisploeg is bezig aan een mindere serie terwijl de ploeg van Ron Jans vanaf november geen wedstrijd meer verloor. Zes keer werd er gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Als FC Twente wint dan gaat het als nummer vier de winterstop. Wint FC Utrecht dan gaan de Domstedelingen de Tukkers voorbij op doelsaldo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties