FC Twente Nieuws

Jensen krijgt tweede kans bij de club die hem eerder deze zomer liet gaan

Jensen krijgt tweede kans bij de club die hem eerder deze zomer liet gaan

Roda JC heeft vandaag een oud-bekende gecontracteerd. Het betreft voormalig FC Twente verdediger Richard Jensen. De transfer is opvallend omdat de club eerder dit jaar aangaf niet door te willen met de Fin. Uiteindelijk heeft de club toch besloten om opnieuw contact te leggen. Dit tot tevredenheid van Jensen zelf.

"We hebben kort contact gehad, maar de afgelopen weken ging het heel snel. Ik ben blij dat we samen tot een akkoord zijn gekomen. Ik ben fysiek flink bezig geweest. Lekker trainen en op de momenten dat ik wat tijd over had heb ik samen met mijn vader een blokhut gebouwd. Ik ben fit en verwacht dat ik ook snel wedstrijd fit kan zijn."

Richard Jensen in Nederland

Richard Jensen kwam in 2012 naar de jeugdopleiding van FC Twente. Een jaar later volgde zijn broertje Fredrik dezelfde weg. Richard speelde tien eredivisiewedstrijden in het shirt van FC Twente, maar een definitieve doorbraak als basisspeler bleef uit. In 2018 koos hij voor de overstap naar Roda JC. Hier gaat hij nu zijn derde seizoen in.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties