FC Twente Nieuws

John: "Speciaal om met RKC uit tegen FC Twente te spelen"

John: "Speciaal om met RKC uit tegen FC Twente te spelen"

Ola John werd bestempeld als een groot talent bij FC Twente. In het seizoen 2011-2012 was de vleugelspeler een revelatie bij de Tukkers en dwong een transfer naar Benfica af. Na zijn periode bij de Portugese topclub, heeft John verschillende omzwervingen in het buitenland gehad. Inmiddels is hij terug in Nederland en staat hij bij RKC Waalwijk onder contract.

"Het voelt goed om weer terug in Nederland te zijn", zegt Ola John in gesprek met Voetbal International. "Dicht bij mijn moeder, dicht bij mijn broers. Collins, mijn oudste broer, zit er kort op."

"Dat klopt wel", reageert Collins, die ook bij het interview zit. "Ik ben behalve zijn broer ook zijn zaakwaarnemer en daar komt bij dat ik de laatste jaren wel van mijn eigen ervaringen geleerd heb. Dat probeer ik allemaal mee te geven aan Ola."

"Als voetballer is hij zo veel verder dan ik was", vervolgt Collins. "Maar we weten allebei: talent is niet het enige wat je nodig hebt om te slagen. Er was vroeger niemand die mij bij de hand nam, daarom zie ik het als mijn plicht om Ola bij te staan. Ik wil niet dat hij na zijn carrière spijt krijgt."

"Ik vond het onlangs heel speciaal met RKC uit tegen FC Twente te spelen", gaat Ola verder. Omdat het op die plek voor ons natuurlijk allemaal is begonnen. Ik ben altijd een jongen uit het oosten gebleven. Altijd als ik vrij heb, ga ik naar Enschede. Voor mij voelt het nog steeds als thuis."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties