Jong FC Twente geeft vroege voorsprong uit handen in Rotterdam

Jong FC Twente speelde maandagavond haar eerste wedstrijd na de winterstop. De Tukkers gingen in de verliezerspoule van de reservecompetitie op bezoek bij de beloften van SBV Excelsior, waar met 2-1 verloren werd.

In de veertiende minuut kwam FC Twente via Lammert Roossien op voorsprong. De thuisploeg liet het er echter niet bij zitten, want drie minuten later tekende Ahmad Mendes Moreira voor de 1-1. Diezelfde Mendes Moreira maakte in de tweede helft zelfs de 2-1. Hiermee bepaalde hij tevens de eindstand van de wedstrijd.

Scoreverloop:
14' 0-1 Roossien
17' 1-1 Mendes Moreira
54' 2-1 Mendes Moreira