FC Twente Nieuws

Jong FC Twente onderuit tegen Schalke '04 U23

Jong FC Twente onderuit tegen Schalke '04 U23

Jong FC Twente heeft vanmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Schalke '04 U23. De wedstrijd werd gespeeld in het Jahnstadion in het Duitse Bottrop. De wedstrijd werd ingelast om de spelers die afgelopen weekend niet in actie kwamen speelminuten te geven.

Demmers kreeg afgelopen weekend maar liefst elf spelers uit het eerste elftal bij de selectie. Maar liefst negen daarvan stonden aan de aftrap in de met 1-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen DVS '33. Drommel, R. Jensen, Van der Lely, Sambissa, Laukart, Gjorgjev, George, Kvasina en Buckley-Ricketts. Oosterwijk en Trajkovski mochten gedurende de wedstrijd invallen.

[google]Vandaag startte Demmers met De Lange, Vankan, Benamar, Van Schaik, Schmidt, Roemeratoe, Fernandes, Zerrouki, Schets, Frimann en Trotman in de basis. In de tweede helft mochten Terziqi, Blesgraaf en Zinga invallen. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-0 verloren.

Aanstaande zaterdag moet Jong FC Twente op bezoek bij Jong FC Groningen. De thuisploeg staat op de derde plek in de competitie met één punt voorsprong op de Tukkers. Jong FC Twente is terug te vinden op een zevende plek. De wedstrijd tegen Jong FC Groningen wordt gespeeld op Sportpark Corpus den Hoorn en afgetrapt om 15:00 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties