FC Twente Nieuws

Jong FC Twente scoort drie keer en rolt Harkemase Boys op

Jong FC Twente scoort drie keer en rolt Harkemase Boys op

Jong FC Twente heeft zaterdag Harkemase Boys met 3-0 verslagen. De drie doelpunten van de ploeg van Dennis Demmers kwamen op naam van Jari Oosterwijk, Jonathan Frimann en vlak voor tijd scoorde Ramiz Zerrouki (foto).

Na ruim een halfuur spelen was het Jari Oosterwijk die de score via het hoofd opende. Voordat beide teams de kleedkamers konden opzoeken, waren er nog kansen voor Godfried Roemeratoe en Jonathan Friman. Beide pogingen leverden echter geen doelpunten op.

Uit de kleedkamers gekomen ging de thuisploeg op jacht naar de 1-1. Hier wisten de beloften van FC Twente van te profiteren. Friman verdubbelde de Twentse voorsprong in de 58e minuut. Daarmee was de wedstrijd beslist. In de extra tijd deed Ramiz Zerrouki nog een duit in het zakje door de eindstand te bepalen.

Door de overwinning klimt Jong FC Twente naar de tiende plek van de derde divisie. Deze plek moet het delen met de tegenstander van afgelopen wedstrijd. Harkemase Boys heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

[google]

Scoreverloop
0-1 Oosterwijk (31)
0-2 Frimann (58)
0-3 Zerrouki (90+3)

Jong FC Twente: Hengelman, Roemeratoe, Van Schaik, Felix, Sambissa, Grootenhuis, Fernandes, Zerrouki, Oosterwijk, Frimann (81. Browning Lagerfeldt), Zinga (54. Trotman).

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties