Jong FC Twente verspeelt driepunter diep in blessuretijd

Voor Jong FC Twente stond vanavond de vijfde wedstrijd van het tweede deel van de competitie op het programma. De ploeg ging op bezoek bij Jong FC Den Bosch en leek een minuut voor tijd de winnende 1-0 te scoren. Echter was het de thuisploeg die diep in blessuretijd de gelijkmaker scoorde. De Twentse treffer kwam op naam van Keito Nakamura.

Jong FC Twente startte met een kleine selectie eerste elftal spelers. Het waren Bosch, Roemeratoe en Nakamura die speelminuten mochten maken. Deze keer werden spelers als Wout Brama en Joel Latibeaudiere buiten de selectie gelaten. Er zaten maar vier wissels op de bank: Wolfs, Scheperman, Staring en Rots.

De volgende wedstrijd voor Jong FC Twente staat op het programma voor maandag 9 maart. Dan neemt de ploeg het in eigen huis op tegen Jong Vitesse. De aftrap van de wedstrijd vindt plaats om 18:30 uur. De toegang is gratis.