FC Twente Nieuws

Jong FC Twente weet stunt tegen koploper geen goed vervolg te geven

Jong FC Twente weet stunt tegen koploper geen goed vervolg te geven

Jong FC Twente heeft de stunt van afgelopen zaterdag geen goed vervolg kunnen geven. Afgelopen weekend versloeg de ploeg van Dennis Demmers zeer verrassend koploper Spakenburg met 2-0. Dinsdagavond trad de ploeg in eigen huis op tegen middenmoter DOVO, maar stond het na 90 minuten met lege handen.

Beide ploegen gingen rusten met een 0-0 tussenstand, maar 13 minuten voor tijd was het Amarzgiou die het enige doelpunt van de wedstrijd maakte namens DOVO. Een teleurstellend resultaat mede omdat Richard Jensen, Alexander Laukart, Jelle van de Heijden en Jari Oosterwijk in de basis stonden.

[google]

Ploeg moet naar onderen kijken
Na 27 wedstrijden spelen is Jong FC Twente terug te vinden op de 11e plek in de derde divisie zaterdag. Met nog zeven wedstrijden te spelen is het gat met de degradatie play-off plekken nog maar zeven punten en zal de ploeg naar onderen moeten blijven kijken.

Opstelling Jong FC Twente:
De Lange, Roemeratoe, Ben Amar, Richard Jensen, Sambissa, Van der Heyden, Maria (67. Zinga), Zerrouki (74. Frimann), Oosterwijk, Laukart, Fernandes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties