FC Twente Nieuws

Kalma opgelucht na krappe overwinning: "Was lastiger dan de score doet vermoeden"

Kalma opgelucht na krappe overwinning: "Was lastiger dan de score doet vermoeden"

Dankzij een doelpunt van Fenna Kalma bleef de perfecte score van FC Twente Vrouwen vrijdagavond in stand. De Tukkers boekten dankzij de 0-1 overwinning op Feyenoord in de negende competitiewedstrijd de negende overwinning van het seizoen. De Tukkers zijn zelfs al meer dan veertien maanden ongeslagen.

Kalma wist weer eens te scoren. Ze maakte al haar veertiende goal van het seizoen. De spits blikt terug op de wedstrijd. "Het was een lastige wedstrijd, lastiger dan dat de score doet vermoeden. Feyenoord heeft zich vanavond vaak genoeg voor onze eigen goal gemeld. Gelukkig hebben we het over de streep getrokken", vertelt Kalma op de officiële website van FC Twente.

FC Twente is vlak voor de winterstop nog foutloos in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Dat is natuurlijk heel lekker. Ik ben trots op wat we laten zien in het veld. Weinig doelpunten tegen en wedstrijden zoals vandaag trekken we over de streep. Een goede start zegt ook niet zoveel, we moeten dit tot het eind van het seizoen vasthouden", aldus Kalma.

Er staat nog één wedstrijd voor de boeg voordat de winterstop begint. Nummer drie Fortuna Sittard, dat vrijdagavond haar winstreeks van zes overwinningen op rij zag eindigen door het gelijkspel tegen nummer laatst Telstar, komt op bezoek op Sportcampus Diekman. De wedstrijd begint zondag om 16:45 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties