FC Twente Nieuws

Kampioenspoule laatste hoop voor FC Twente Vrouwen

Kampioenspoule laatste hoop voor FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen is uitgeschakeld in het bekertoernooi en staat al negen punten achter op Ajax, de koploper van de competitie. De vrouwen lijken het seizoen voor het eerst sinds jaren zonder prijzen af te sluiten.[google]

FC Twente Vrouwen werd in 2013, 2014, 2015 en 2016 kampioen en won in 2015 ook nog de beker. Voor het eerst sinds het seizoen 2011/2012 lijkt de ploeg de prijzen te kunnen vergeten. Er is nog één houvast voor de ploeg. De kampioenspoule kan de Tukkers nog redden.

In deze kampioenspoule worden de punten gehalveerd. FC Twente moet dan nog zeker twee keer winnen van Ajax, maar dit lukte dit seizoen nog niet. De eerdere duels eindigden in een 1-0 overwinning voor de Amsterdammers. Daarnaast werd er één keer gelijkgespeeld met 2-2.

FC Twente speelt nog tegen de nummer drie en vier van de competitie, ADO Den Haag en PSV. Ook PEC Zwolle komt nog op bezoek bij de Tukkers.

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties