FC Twente Nieuws

Kleine meerderheid supporters positief over terugkeer Ola John

Kleine meerderheid supporters positief over terugkeer Ola John

Jan Streuer wacht opnieuw een flinke uitdaging als technisch directeur van FC Twente. Hij is druk bezig met het samenstellen van een nieuwe selectie voor het komende seizoen. Met maar liefst veertien aflopende contracten zal Streuer opnieuw flink aan de bak moeten.

Van deze veertien spelers gaat het om maar liefst vijf aanvallers waarvan er vier zijn gehuurd; Cerny, Narsingh, Abass en Danilo. Menig is de enige aanvaller die onder contract staat bij de Tukkers. De optie in zijn contract zal worden gelicht en mogelijk wordt Menig zelfs een meerjarig contract aangeboden.

Mocht Menig bijtekenen dan heeft Jans komende zomer de beschikking over Menig, Van Leeuwen en Rots. De verwachting is dat er nog minimaal drie aanvallers bij moeten komen om de aanval goed in balans te krijgen.

Eén van de spelers die ook vorige zomer in verband werd gebracht met FC Twente is Ola John. Streuer durfde het destijds niet aan omdat hij te weinig had gespeeld. Hij tekende vervolgens bij RKC Waalwijk waar hij dit seizoen een vaste waarde is als linksbuiten. John speelde tot dusver 17 wedstrijden waarin hij 2 keer scoorde en 2 assists leverde.

[google]

Via een poll vroegen we de supporters of Ola John nu wél klaar is voor een terugkeer bij FC Twente. 60,3 procent is van mening dat hij zich voldoende heeft laten zien bij RKC om opnieuw her rood van FC Twente te mogen dragen. 39,7 procent vindt dat hij er nog niet klaar voor is.


[totalpoll id="166327" fragment="results"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties