FC Twente Nieuws

KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen Ajax en FC Twente bekend

KNVB maakt scheidsrechter voor duel tussen Ajax en FC Twente bekend

Komende zondag zal FC Twente het op gaan nemen tegen Ajax. De Tukkers zijn in de competitie al tien wedstrijden op rij ongeslagen, maar staan in het weekeinde voor een enorme opgave in de Johan Cruijff ArenA. Scheidsrechter Allard Lindhout zal het duel in goede banen moeten leiden.

De KNVB maakt bekend dat de leidsman geassisteerd zal gaan worden door grensrechters Roy de Nas en Erwin Zeinstra. In Amsterdam is de vierde man Sander van der Eijk en ondertussen zullen Pol van Boekel (VAR) en Richard Polman (AVAR) zich bevinden achter de schermen in Zeist.

Lindhout floot FC Twente zeventien keer eerder in zijn scheidsrechterscarrière. Opvallend is dat de Enschedeërs slechts drie keer verloren wanneer een wedstrijd onder leiding stond van de 34-jarige arbiter uit Voorhout. Van de overige veertien wedstrijden won FC Twente er maar liefst tien.

Ajax-FC Twente is zondagmiddag het slotstuk van speelronde 22 van de eredivisie. Het zal voor de Amsterdammers het einde betekenen van een nu al ongelofelijk roerige week. Ron Jans en zijn mannen zullen na het duel weten of de indrukwekkende reeks ook tegen Ajax is voortgezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties