FC Twente Nieuws

Kritiek op Ziyech en Cabral: "Daar horen ook verdedigende taken bij"

Kritiek op Ziyech en Cabral: "Daar horen ook verdedigende taken bij"

Robbert Schilder is zeer teleurgesteld nadat FC Twente vanavond op bezoek bij De Graafschap vlak voor tijd de volle buit uit handen gaf. De Superboeren maakten met tien man een einde aan de 0-1 voorsprong van FC Twente. De teleurstelling is vooral groot omdat het elftal van René Hake weinig goeds liet zien.

"We zaten niet goed in de wedstrijd". Na de rode kaart mag je verwachten dat je het uitspeelt, maar het leek wel alsof wij met tien man stonden. Dat hebben we heel slecht gedaan. Het leek wel alsof we niet doorhadden dat we een man meer hadden." aldus Robbert Schilder na afloop tegenover Fox Sports.

[google] De Graafschap vecht momenteel voor elk puntje dat er maar te halen valt en dat was vanavond goed te zien. "Ik denk dat De Graafschap wel een punt verdiende. We moeten wel wat strenger naar elkaar toe zijn." vervolgt Schilder, die ook kritiek heeft op ploeggenoten Ziyech en Cabral. "Dat zijn wel jongens die in balbezit het verschil maken, maar daar horen ook verdedigende taken bij."

In theoretische zin speelt FC Twente nergens meer voor. Degraderen kan niet meer en Europees voetbal zit er niet in. "Dat is ook heel moeilijk. Na de winterstop hebben we het goed gedaan en hebben we ons zo goed als veilig gespeeld, maar als je kijkt naar wat heeft ons opgeleverd denk je aan keihard werken en het samen doen waardoor Ziyech en Cabral kunnen uitblinken. Dat moet nu niet anders zijn." besluit Schilder.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties