FC Twente Nieuws

Lam en Jensen beiden in actie voor winnend Finland

Lam en Jensen beiden in actie voor winnend Finland

Fredrik Jensen en Thomas Lam kwamen donderdagavond in actie voor Finland. De ploeg speelde in eigen huis een oefeninterland tegen Estland. Zowel Jensen als Lam moesten starten vanaf de bank en werden direct na rust ingebracht. Finland won met 3-0, maar beide FC Twente spelers waren niet direct betrokken bij de doelpunten.

[google]Beide teams gaan net als Nederland niet naar het WK in Rusland en kunnen langzaam toewerken naar de kwalificatiereeks voor het EK 2020. Een speciaal EK want deze wordt gehouden in 13 landen in verband met het 60 jarig bestaan van de UEFA.

De speelsteden zijn Amsterdam, Londen, Bakoe, München, Rome, Sint-Petersburg, Bilbao, Boedapest, Boekarest, Brussel, Dublin, Glasgow en Kopenhagen. De finale van het EK 2020 zal worden gespeeld in het Wembley stadion in Londen.

De loting voor de EK 2020 kwalificatie zal op 2 december 2018 gehouden worden in het Convention Centre in Dublin, Ierland. Alle 55 leden van de UEFA zijn spelen de kwalificatiewedstrijden richting het Europees Kampioenschap in 2020. Deze wedstrijden worden gespeeld tussen maart t/m november 2019.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties