FC Twente Nieuws

Lang blij met teamprestatie: "Laten zien dat we het willen en durven"

Lang blij met teamprestatie: "Laten zien dat we het willen en durven"

Noa Lang stond ook zaterdagavond weer in de basisopstelling bij FC Twente. De Tukkers wisten AZ in eigen huis met 2-0 te verslaan, maar de Ajax-huurling kwam niet tot scoren. Toch is Lang tevreden met de teamprestatie.

"Zo horen we te spelen", vertelt Lang na afloop in gesprek met FOX Sports. "Een iets andere formatie. Gewoon laten zien dat we het willen en durven."

Lang en Queensy Menig waren ditmaal de buitenspelers in de formatie van trainer Gonzalo García. "Ik mag van de trainer wat meer zwerven, maar Queensy moest echt diepgang brengen. Voor mij af en toe ook. Dat ging vandaag wel goed."

Afgelopen week was voor FC Twente een rumoerige, zo zag ook de vleugelaanvaller. "Vanaf het moment dat het gebeurde zeiden we dat we één groep moesten blijven en onze neuzen dezelfde kant op moesten staan. Dat hebben we gedaan. Ik denk dat de mensen vandaag wel konden zien dat we echt een eenheid zijn."

[google]

Bovendien voelt Lang zich inmiddels op zijn plek in Enschede. "Het was even wennen op het begin. Maar ik heb het wel naar mijn zin. Ben goed opgevangen, maar het is hier wel rustiger", aldus de 20-jarige aanvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties