FC Twente Nieuws

Latibeaudiere akkoord met schikkingsvoorstel en mist FC Utrecht uit

Latibeaudiere akkoord met schikkingsvoorstel en mist FC Utrecht uit

FC Twente kan komende zondag geen beroep doen op Manchester City huurling Joël Latibeaudiere. De verdediger heeft een schikkingsvoorstel ontvangen na zijn directe rode kaart bij de beloften maandagavond. Het schikkingsvoorstel van één wedstrijd is door de club en speler geaccepteerd.

Door de schorsing mag de Engelsman niet uitkomen voor het eerste, maar ook niet voor de beloften. Een vervelende situatie voor de jongeling die naar Enschede was gekomen met de intentie om speelminuten te maken op het hoogste niveau.

[google]

Latibeaudiere speelde in 2020 nog geen minuut bij de eerste selectie. De eerste seizoenhelft speelde hij drie keer mee als rechtsback, maar die plek is inmiddels vergeven aan Giovanni Troupée. Nu Bijen en Pleguezuelo het nieuwe verdedigingsduo vormen centraal achterin hoeft de jeugdinternational niet meer te rekenen op al teveel speelminuten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties