FC Twente Nieuws

Leiding FC Köln over toekomst Limnios: "Moeilijk om hier te spelen"

Leiding FC Köln over toekomst Limnios: "Moeilijk om hier te spelen"

Dimitrios Limnios was dit seizoen een vaste waarde voor FC Twente. Hij speelde in de competitie 33 wedstrijden waarin hij acht keer tot scoren kwam. Naast acht doelpunten gaf de vleugelaanvaller ook nog twee assists. Het is nu de vraag of de Griek volgend jaar ook nog in het shirt van FC Twente te bewonderen is.

De Tukkers hebben namelijk een koopoptie van 1,8 miljoen euro, maar kunnen dit geld niet ophoesten. Wel wil FC Twente nog graag een jaar met Limnios door, dit zou dan, net als in dit seizoen, gaan om een huurconstructie. Christian Keller, sportdirecteur van FC Köln vertelt in gesprek over de toekomst van Limnios.

“Dimitrios Limnios is de enige speler met wie ik nog niet heb gesproken. Een ontmoeting in het Geißbockheim was nog niet mogelijk om te plannen”, aldus Keller, die de Griek wel graag nog wil spreken. “We gaan het nog wel doen, ik wil een persoonlijke indruk van hem krijgen”, zo verteld Keller in gesprek met Geissblog.

Ondanks dat beide partijen nog niet hebben gesproken met elkaar heeft Keller al wel een idee over de toekomst van de buitenspeler. “Er is een grote kans dat hij hier niet zal spelen komend seizoen. De concurrentie is dusdanig dat het voor hem moeilijk wordt om hier te spelen. Dat weet hij zelf ook al”, zo besluit Keller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties