FC Twente Nieuws

LET'S GO! Verleng vanaf nu je seizoenkaart! #weernoarhuus

LET'S GO! Verleng vanaf nu je seizoenkaart! #weernoarhuus

Het is weer zover! Alles supporters met een jaarkaart hebben vanaf vandaag de kans om hun seizoenkaart te verlengen. Het motto van deze verlenging is #weernoarhuus. Iedere jaarkaarthouder krijgt om 10:00 uur een email met de link om te verlengen. Het wordt een bijzondere verlengperiode want er zijn twee acties gaande.

Supporters die vandaag verlengen krijgen een speciale Grolsch beugel. Morgen gaan de spelers op pad om een deel van de verlengers te verrassen met deze speciale fles. Het kan dus zomaar zijn dat jij zaterdag een speler voor de deur hebt staan! Daarnaast krijgen alle supporters die verlengen een speciaal ontworpen Retrojack van Meyba.

[google]

Hoe kan ik verlengen?

FC Twente doet een beroep op haar supporters om vooral thuis online te verlengen. Dit is mogelijk vanaf vrijdag 10.00 uur. Iedere seizoenkaart- en Premium Seathouder ontvangt hiervoor een persoonlijke e-mail. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. Informatie omtrent de tegemoetkomingen met de kortingen op de seizoenkaart en Vestekaart tegoeden volgt donderdag in een persoonlijke mail naar degenen die het betreft.

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden.

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

Vrijdag 21 mei t/m donderdag 17 juni Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 22 en woensdag 23 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 29 juni Start verkoop wachtlijst
Woensdag 30 juni Start vrije verkoop

Nog geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2021-2022? Schrijf je dan vanaf vrijdag in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties