FC Twente Nieuws

Limnios dankbaar: "Altijd een plekje in mijn hart"

Limnios dankbaar: "Altijd een plekje in mijn hart"

Dimitris Limnios speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Twente. In Enschede viel hij in de smaak: technisch directeur Jan Streuer wilde hem nog een jaar huren van 1. FC Köln. Dit gaat echter niet door, omdat Limnios een kruisbandblessure opliep in de Nations League-wedstrijd van Griekenland tegen Cyprus. Op Instagram heeft Limnios FC Twente bedankt voor zijn tijd bij de club.

Limnios voelde zich thuis in Enschede. "Jullie gaven me het gevoel dat ik lid van de familie was en ik voelde me vanaf mijn eerste dag op mijn gemak! Het was een fantastisch jaar voor iedereen, ik ben blij dat ik het team kon helpen om de doelen te bereiken en terug te keren in de Europese competities!"

Ook bedankt de buitenspeler de supporters van FC Twente. "Tot slot, de fantastische fans, die mij vanaf het eerste moment gesteund hebben, zullen altijd een plekje in mijn hart hebben en waren altijd volop aanwezig, of we nou uit of thuis speelden. BEDANKT!!!!!"

Limnios kwam in de zomer van 2021 op huurbasis over van 1. FC Köln. Hij speelde 33 competitiewedstrijden voor de Tukkers, waarvan 26 in de basis. In totaal maakte hij acht doelpunten en gaf hij twee assists. Door een kruisbandblessure moet hij geopereerd worden, waarna hij lange tijd moet herstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties