FC Twente Nieuws

'Luka Ilic gaat Messi en Neymar treffen in de Franse Ligue 1'

'Luka Ilic gaat Messi en Neymar treffen in de Franse Ligue 1'

Luka Ilic werd afgelopen zomer voor het tweede seizoen op rij gehuurd van de City Football Group. Na een teleurstellend eerste seizoen besloot Ron Jans de Servische middenvelder toch een extra kans te geven. De speler gooide echter al snel zijn eigen glazen in waarna een vertrek onvermijdelijk was.

Ilic startte het seizoen als basisspeler, maar de rode kaart in de uitwedstrijd tegen Cambuur was voor Jans de druppel die de emmer deed overlopen. Sinds dat moment mocht hij nog twee keer kort invallen, maar dat was voor beide partijen niet voldoende. In overleg met de City Football Group werd besloten om het huurcontract te ontbinden.

In de zoektocht naar een nieuwe club lijkt de 22-jarige middenvelder uit te zijn gekomen bij ESTAC Troyes. De ploeg speelt op het hoogste Franse niveau waar het momenteel knokt tegen degradatie. Of Ilic hiervoor de meest geschikte voetballer is valt te betwijfelen, maar er kleven ook voordelen aan de overstap naar Troyes.

Als hij goed presteert kan hij het later in het seizoen opnemen tegen de twee wereldsterren Lionel Messi en Neymar Júnior die onder contract staan bij Paris Saint Germain. De transfer is nog niet officieel afgerond, maar volgens Foot-Sur7 is dit slechts een kwestie van tijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties