FC Twente Nieuws

Maher aangeslagen: "Doet pijn dat ik de supporters niet meer heb kunnen bezorgen"

Maher aangeslagen: "Doet pijn dat ik de supporters niet meer heb kunnen bezorgen"

In de afgelopen wintertransferperiode versterkte FC Twente zich met Adam Maher. De 24-jarige middenvelder tekende voor een halfjaar in Enschede, nadat hij eerder zijn contract bij PSV had laten ontbinden. Hoewel Maher volgend seizoen niet meer voor FC Twente uit zal komen, doet de degradatie van de club hem pijn.

"Als jongetje ben ik ooit gaan voetballen omdat ik er plezier in had", steekt Maher van wal in gesprek met Voetbal International. "Ondanks de degradatie heb ik precies dát gevoel weer terug. Dankzij Twente voel ik me eindelijk weer voetballer."

Ook Maher kon FC Twente na de winterstop niet echt bij de hand nemen. "Ik zit hier ook met een dubbel gevoel", vervolgt hij. "Aan de ene kant ben ik weer aan voetballen toegekomen en weet ik nu ook wat degradatievoetbal inhoudt. Daar word ik alleen maar sterker van. Aan de andere kant had ik heel graag nog belangrijker willen zijn en degradatie willen voorkomen."

[google]

"Zo'n mooie en grote club verdient het gewoon niet om in de Jupiler League te spelen", stelt Maher. "Dat stadion, die begroting, de fans. De steun die we in thuis- én uitwedstrijden kregen was echt geweldig. Ik had natuurlijk wel een idee hoe groot Twente was, maar pas als je er middenin staat, voel je het. Dat de supporters na de degradatie zo boos waren, snap ik helemaal. Het doet pijn dat ik ze niet meer heb kunnen bezorgen", aldus Maher.

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties