FC Twente Nieuws

MATCHDAY | FC Twente weet wat winnen is in de Johan Cruijff ArenA

MATCHDAY | FC Twente weet wat winnen is in de Johan Cruijff ArenA

Vandaag is de dag dat Ajax en FC Twente de degens gaan kruizen in de Johan Cruijff ArenA. De supporters moeten nog even geduld hebben want de wedstrijd begint pas om 16:45 uur. Hiermee is de confrontatie de laatste wedstrijd van speelronde 22. Ajax en FC Twente zijn in bloedvorm en er wordt dan ook vuurwerk verwacht van beide kanten.

FC Twente en Ajax zijn vanaf november al tien wedstrijden ongeslagen. De cijfers van FC Twente zijn zelfs een tikje beter. Ajax verloor de afgelopen tien wedstrijden vijf punten en FC Twente slechts vier. Toch is er een verschil op de ranglijst. Ajax is koploper en FC Twente staat vierde met tien punten achterstand.

De ploeg van Ron Jans zal de beelden van vorig seizoen opnieuw hebben bekeken. Toen wonnen de Tukkers in Amsterdam met 2-1. Het was uitgerekend oud-Ajacied Queensy Menig die beide doelpunten scoorde. Wat het extra speciaal maakte is dat hij net hersteld was van het coronavirus. FC Twente zal vandaag hopen op eenzelfde stunt.

Ajax - FC Twente seizoen 2020-2021 (1-2)

https://www.youtube.com/embed/wfLB1UsDwLE

Uniek: Win 20 keer je inzet als FC Twente wint

Het gevoel dat FC Twente zondag gaat stunten tegen Ajax? Zet dan in en win maar liefst 20x je inzet terug. Scoort Pröpper net als de heenwedstrijd? BetCity heeft de odds verhoogd van 17 naar 20. Nog niet geregistreerd? Schrijf je dan nu in, stort 20 euro en scoor een extra Free Bet van 20 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties