FC Twente Nieuws

'McClaren staat voor nieuw dienstverband in Championship'

'McClaren staat voor nieuw dienstverband in Championship'

Steve McClaren staat voor een terugkeer op de Engelse velden. Als we de Daily Mail mogen geloven tenminste. De kampioen van 2010 staat op de nominatie om de baan van Ian Holloway over te nemen, de huidige manager van Queens Park Rangers.

QPR staat momenteel zestiende in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De club speelde nog niet zo heel lang geleden nog in de Premier League. Het clubbestuur wil volgend seizoen promotie afdwingen en ziet in McClaren een geschikte kandidaat.

De momenteel clubloze McClaren was eerder werkzaam in de Championship. Tussen 2013 en 2015 stond hij aan het roer bij Derby County. Dit dienstverband werd beëindigd door ontslag. In 2016 kreeg hij een tweede kans, zijn ontslag volgde een jaar later.

[google]

Zijn laatste dienstverband had de voormalig bondscoach van Engeland in Israël. Vorig jaar trad hij aan als adviseur van Jordi Cruijff bij Maccabi Tel Aviv. Hij stapte zelf na slechts vier maanden op.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties